Benvinguts/des al nostre web

La comunicació amb el/la client/a, en particular, i amb la societat, en general, s’ha expandit per mitjà d’Internet, un canal àgil a través del qual adreçar-se i expressar-se amb major eficàcia i millor eficiència.

MINA, Aigües de Terrassa es va sumar a l’ús d’aquesta eina des d’un principi per tal d’informar als senyors i senyores clients/es de tot allò que podia ser d‘un interès més immediat; que esdevenia actualitzat puntualment i restava sempre a la seva disposició durant les 24 hores del dia, 365 dies a l’any. Vam tenir l’encert d’obrir una nova porta d’entrada a la societat, de la mateixa manera que ho fem ara.

La voluntat de servei de MINA, Aigües de Terrassa a la ciutadania, a les empreses i a les institucions ha estat, des de sempre, una prioritat per a nosaltres, i amb aquesta nova web pretenem consolidar aquest objectiu. La pàgina principal és l’entrada a Aigües de Terrassa, als seus valors, als seus serveis, a la seva preocupació per l’aigua, a les noticies i a les activitats relacionades amb el seu entorn geogràfic. Però és també un canal interactiu de comunicació directa, còmode i ràpida amb els nostres clients i clientes, doncs no hem volgut deixar de banda que, principalment, és una eina que proporciona informació imminent i constant, a més de facilitar les seves gestions a través de la seva "Oficina virtual”. També pot accedir a l'espai privat clients, on podrà gaudir a més de la informació dels seus contractes, factures, consums i altre informació que pugui ser-li d'interès.

Desitgem que aquesta web esdevingui un referent en la relació de MINA, Aigües de Terrassa amb el seu públic, i sabem que no finalitza aquí la nostra tasca, doncs hem de continuar treballant per a millorar i adaptar-nos a les innovacions i a les demandes que ens són sol·licitades.

Des d’aquestes línies us saludem ben cordialment, tot desitjant-vos una navegació profitosa.