< Tornar al llistat

NOU RÈCORD DE DIES SENSE ACCIDENTS AMB BAIXA

Mina ha superat la xifra de 236 dies sense tenir cap incident que hagi ocasionat una baixa laboral en els treballadors/es de l’empresa, fita que es va assolir el juny de l’any passat.
 
Aquest nou rècord posa de manifest la preocupació i la voluntat ferma de Mina per garantir la seguretat i la salut laboral dels seus empleats/es mitjançant la formació continuada. Cal tenir en compte que les instal·lacions i les constants obres de millora de la xarxa impliquen que gran part del personal estigui a plena dedicació de camp i per tant, més exposat a riscos propis de la seva activitat, circumstància que atorga més mèrit a la consecució d’aquesta fita. L’empresa, satisfeta per aquest nou rècord, considera que és un al·licient per a la formació i la millora continua.
 
El 90% de les persones de l’empresa durant els anys 2016 i 2017 han dedicat  5.119 hores al Pla de Formació, el que suposa una mitjana de 20 hores a l’any per persona.
 
La formació en prevenció de riscos laborals és una preocupació constant de l’empresa i l’assoliment d’aquest nombre de dies sense baixes laborals a Mina és un reflex de la total implicació de les persones treballadores amb aquesta tasca de prevenció