< Tornar al llistat

Mina, premi de l'AIGUA 2017 pels seus 175 anys

Mina, Aigües de Terrassa rep, en la seva 18ena. Edició, el PREMI DE L’AIGUA  pel 175è aniversari de la seva constitució.

L’acte de lliurament dels Premis ha format part del programa del II CONGRÉS DE L’AIGUA A CATALUNYA, que organitza l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua que s’ha celebrat a l’Auditori de Cosmocaixa de Barcelona els dies 22 i 23 d’aquest mes de març.

El president de Mina, Aigües de Terrassa ha recollit el guardó de mans del president de l’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, Xavier Latorre, agraint el reconeixement i dedicant-lo a tots i a totes les persones que ho han fet possible.

Afegir que en les sessions tècniques d’aquest II Congrés, el director tècnic de Mina, Jordi López va exposar dimecres l’experiència de la companyia en la tecnologia de la telelectura de comptadors. Aspecte el qual ja té implantat en algunes zones de Terrassa i que enguany s’hi dotarà a tota la població de Rellinars.

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua, està integrada per un conjunt de persones i experts de l’aigua que, des de la seva llibertat i la seva independència treballa amb la voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l’aigua i el seu entorn natural, amb els objectius d’impulsar el coneixement de la realitat hidràulica del país, incrementar la sensibilització envers els problemes de l’aigua a Catalunya, impulsar hàbits de consum responsable de l’aigua, fomentar el debat sobre les problemàtiques amb l’aigua i col·laborar a impulsar la investigació sobre temes relacionats amb l’aigua.