< Tornar al llistat

Mina lliura el premi a Daniel Simón, guanyador del segon sorteig del Joc de l’Aigua

Mina lliura el premi a Daniel Simón, guanyador del segon sorteig del Joc de l’Aigua
 
 
El Joc de l’Aigua és un recurs didàctic en format interactiu, que pretén informar i formar sobre diversos aspectes de l’aigua i la sostenibilitat 
Hom pot seguir jugant en la versió més interactiva a la web de Mina www.aiguesdeterrassa.com, així com des de les xarxes socials corporatives (Facebook i Twitter). 
 
Avui hem lliurat al guanyador de la segona edició del Joc de l’Aigua el premi que consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de la ciutat i dues entrades per a l’espectacle que desitgin de la cartellera del Centre Cultural Terrassa.
 
El guanyador del sorteig, Daniel Simón, jove emprenedor, és el Co-Founder del projecte youdrop (www.you-drop.com) i la seva butlleta va ser l’afortunada, escollida per una mà innocent en el sorteig que es va efectuar a les noves instal·lacions del Diari de Terrassa, d’entre totes aquelles que havien respost correctament a les preguntes, tal com vam difondre ara fa uns dies.
 
L’objectiu de la campanya JOC de l’AIGUA, campanya és que els usuaris aprenguin, mitjançant un joc de preguntes i respostes, sobre tot allò que envolta el món de l’aigua. Les preguntes estan agrupades en sis grans temàtiques: l’aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, el reciclatge i la sostenibilitat i la innovació i la tecnologia. Al voltant d’aquests temes centrals es tractaran qüestions de coneixement general i d’altres relacionades amb la ciutat de Terrassa, la seva vinculació amb l’aigua i la història de Mina.
 

Josep Lluís Armenter, director general de Mina entrega el premi a Daniel Simón

Josep Lluís Armenter, director general de Mina entrega el premi a Daniel Simón

Imatge del sorteig

Imatge del sorteig