< Tornar al llistat

Millora la valoració dels terrassencs i terrassenques sobre l’atenció de Mina

L’Enquesta de Satisfacció 2016 realitzada per Mina, Aigües de Terrassa entre els seus clients/es revela que ha millorat la valoració que en fa la ciutadania terrassenca de l’atenció de la companyia. Els terrassencs i terrassenques puntuen aquest aspecte amb 8,4 punts sobre 10, xifra que representa un increment d’1,4 punts respecte a l’enquesta de l’any passat i significa tornar a nivells similars a 2013 i 2014. La valoració sobre la informació i la solució rebuda és la més alta dels últims anys amb 8,3 punts.

La valoració global de la imatge per part dels clients/es de Terrassa es manté per sobre els 8 punts. També es manté respecte al 2015 la valoració sobre la gestió del servei, el respecte al medi ambient i l’exercici de la responsabilitat social corporativa, situant-se en els 7,91 punts, els 7,70 punts i els 8,56 punts respectivament. Un dels aspectes a millorar és el gust de l’aigua, mentre que la regularitat del servei, és l’aspecte més ben valorat que a Terrassa obté un 9,5 i als altres municipis subministrats, en tots supera el 9 de nota.

En conjunt, la valoració global de la imatge per part dels clients/es dels sis municipis on Mina presta serveis se situa en els 8,1 punts. Això suposa un lleuger increment de 0,4 punts. La gestió del servei la puntuen amb una nota conjunta de 8,02. La valoració sobre el respecte al medi ambient també augmenta lleugerament de 7,36 a 7,82 punts. I l’exercici de la responsabilitat social empresarial, realitzat principalment per Fundació Mina el valoren amb 8,45 punts, el mateix nivell que en anys anteriors.

En el cas de Rellinars, la valoració global torna a augmentar gairebé mig punt i se situa en els 7,99. La valoració sobre la gestió del servei augmenta dels 6,56 als 8,13 punts, mentre que les relatives a medi ambient i l’exercici de la responsabilitat social empresarial de la fundació es mantenen en els 7,5 i els 8,33 punts respectivament.

A Viladecavalls, els clients/es mantenen la valoració global de la imatge de Mina en els 8,09 punts. Millora la nota que els clients/es d’aquest municipi posen a la gestió del servei, i arriba a 8,3 punts, mentre que la valoració sobre la imatge respecte al medi ambient disminueix lleugerament i en relació a l’exercici de la responsabilitat social empresarial ètic es manté.

Per la seva banda, a Ullastrell, la valoració global torna a augmentar 0,3 punts fins als 8,39. La valoració de la gestió del servei i de la imatge respecte al medi ambient també creixen lleugerament, mentre que la nota que els clients/es d’Ullastrell posen a l’exercici de la responsabilitat social empresarial es manté en nivells similars als de l’any passat.

Els clients/es de Vacarisses mantenen la valoració global de 7,8 punts. Millora un punt la nota que posen al servei d’atenció i 0,75, la que posen a la imatge en relació al medi ambient. En canvi, disminueix lleugerament la valoració respecte l’exercici de la responsabilitat social empresarial.

Per últim, a Matadepera, la valoració global de la imatge augmenta gairebé mig punt fins als 8,24. La nota que els clients/es d’aquest municipi posen a la gestió del servei, la valoració del medi ambient i sobre l’ l’exercici de la responsabilitat social empresarial, actuacions de la Fundació Mina, també milloren.

En global les dades de puntuació de l’atenció al client/a de Mina, corroboren a més les obtingudes en les diferents proves del client misteriós que efectua la Unió de Consumidors de Catalunya, amb caràcter bianual i evidentment de forma anònima.

Més informació en aquest enllaç