< Tornar al llistat

IV EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA "AIGUA I CIUTAT"

Mina convoca la IV edició del Concurs de Fotografia amb el lema
“AIGUA i CIUTAT”
 
Mina, Aigües de Terrassa convoca la quarta edició del Concurs de Fotografia, en la que presenta dues novetats importants. A l’edició d’enguany el lema és AIGUA I CIUTAT i es farà a través del recentment estrenat compte d’Instagram de Mina. El concurs està disponible des d’avui i fins el proper 4 de desembre i tothom qui vulgui participar ha de penjar una fotografia a Instagram utilitzant el hashtag #aiguaiciutat i etiquetar a @minaaiguestrs.
 
Les cinc fotografies que obtinguin més “likes” al finalitzar el concurs es convertiran en finalistes. En la segona fase un jurat format per fotògrafs professionals escollirà la imatge guanyadora. El premi consisteix en un sopar per a dues persones en un restaurant de Terrassa i dues entrades per a un espectacle del Centre Cultural.
 
A més, un cop finalitzat el concurs es farà una mostra a la ciutat amb una selecció de les imatges presentades. L’any passat es va exposar durant tot l’estiu al Parc Vallès i posteriorment va estar disponible al Club Natació Terrassa.
 
A la tercera edició del concurs de fotografia hi van participar 31 persones, que van presentar imatges a l’entorn de la temàtica de la pluja. Olga Jiménez, amb la fotografia “Gotes”, en va ser la guanyadora.
 
El guanyador del concurs d’aquesta nova edició es donarà a conèixer públicament.