capcalera
 

MINA, AIGÜES DE TERRASSA

Laboratori

EL LABORATORI AMBIENTAL REP EL RECONEIXEMENT
DE LA CONSELLERIA D’AGRICULTURA

El Laboratori Ambiental va rebre de mans de l’Honorable Sr. Josep M. Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el reconeixement per la seva contribució en la implementació de sistemes de qualitat en el sector alimentari. També des de l’Agència Catalana de l’Aigua va rebre el reconeixement com a Establiment Tècnic Auxiliar de l’Agència, qualificació que manté ininterrompudament des de 1986.


Compromisos

EL GRAU DE COMPLIMENT DE LA CARTA DE COMPROMISOS, S’ELEVA AL 97,36%

El grau de compliment de la carta de compromisos el primer semestre d’enguany, és del 97,36%, percentatge que manté i supera l’alt nivell de compliment dels anys anteriors que era del 95,13%. Tal i com estableix la carta, amb l’import de l’autopenalització que comporten els incompliments es fa una donació a Fundació Mina. Des de la seva creació, l’any 2009, ha suposat unes donacions extres per a finalitats socials de 30.888 euros.

Solidaritat

TERCER ACTE DE SOLIDARITAT DEL CONJUNT DELS TREBALLADORS DE MINA

El conjunt d’empleats de Mina, Aigües de Terrassa, en la celebració del sopar en commemoració de la seva festa laboral sectorial, va dur a terme un nou acte de solidaritat recollint aproximadament 200 quilos de productes de primera necessitat, neteja i higiene personal, que van ser lliurats pel president del comitè d’Empresa al Rebost. Aquest és el tercer lliurament que els treballadors fan en favor de les persones necessitades de la població.

Inversions i obres

INVERSIONS I OBRES PER MILLORAR EL SERVEI

Des del maig a l’agost, s’han renovat 1.812 metres de la xarxa secundària en els Barris de Sant Pere, Ca n’Aurell i Torrent d’en Pere Parres, substituint canonades antigues per altres de fosa dúctil. Aquesta millora ha beneficiat 460 clients amb un import aproximat de 234.000 euros. També s’han canviat 545 metres d’una de les principals canonades de la xarxa primària, d’aportació als barris de Ca n’Aurell i del Centre, a l’Av. Josep Tarradellas entre el passeig 22 de juliol i el carrer Transversal, Pi i Maragall i d’Ausias Marc. Aquestes obres, que amb un import de 170.000 euros beneficien a més de 14.000 clients, s’han fet en període estival donat que l’avinguda és una de les vies més transitades de la ciutat.

www.aiguesdeterrassa.com

Inici

 

FUNDACIÓ MINA, AIGÜES DE TERRASSA

15anys
15anys
15anys
15anys
15anys
15anys

FUNDACIÓ MINA CELEBRA 15 ANYS DE COL·LABORACIÓ AMB EL TEIXIT LOCAL SOCIAL

El setembre de 1999, Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA, va crear la Fundació Privada Mina d’Aigües de Terrassa, com a eina per a desenvolupar la seva responsabilitat social corporativa, amb l’objectiu de promoure i fomentar, sense ànim de lucre, la millora integral de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.

Aquest mes de setembre, la Fundació Mina compleix 15 anys d’activitat al servei de la ciutadania, i mantenint les dues raons principals de la seva creació: la seva permanent preocupació mediambiental i social i alhora com a instrument jurídic capaç de desenvolupar, canalitzar i executar les activitats de mecenatge, educatives, mediambientals i de caire benèfic-social, per compte de la societat fundadora que ja venia realitzant.

La Fundació Mina va iniciar la seva singladura en activitats pròpies o en col·laboració com van ser la Neteja de torrents i rieres, la Mostra de Cinema Mediambiental, el Dia Mundial de la Sida, així com desenvolupant diverses accions d’ajut al col·lectiu de persones amb minusvalidesa (“Trencant Barreres”, adaptació del camí de l’Obac, etc.), exposicions, certàmens o actes solidaris. També va encetar el cicle anual de conferències “Aigua, Societat i Sostenibilitat”. Des dels seus inicis, les seves activitats s’han anat multiplicant en atenció al compromís social de la institució.

En els darrers períodes, i per motiu de la greu situació econòmica, s’ha incrementat notablement el pressupost destinat a activitats de solidaritat i ajut social. Per això, coincidint amb aquest aniversari, s’ha volgut dur a terme un significatiu lliurament de més de 10.000 quilos d’aliments al Rebost, amb els que ja seran més de 105 tones d’aliments distribuïdes a gairebé 30.000 persones.

Dades que poden reflectir, entre moltes altres, aquests tres lustres d’activitat són les més de 190 tones de deixalles extretes dels nostres torrents i rieres a través de la contractació de persones amb risc d’exclusió social, les activitats educatives realitzades per a més de 26.700 alumnes, el Programa d’Ajuts a escolars amb dificultats econòmiques al que s’hi ha destinat prop de 83.000 euros i la darrera creació del Fons Social de l’Aigua, dotat el primer any amb 30.000 euros.

Els recursos econòmics per dur a terme aquest programa d’activitats, solidàries, educatives, mediambientals i de recerca, provenen en més del 97% de les aportacions que voluntàriament fan l’entitat fundadora i el seu grup d’empreses. El prop del 3% restant, es cobreix mitjançant donacions de terceres persones i entitats.

www.fundaciomina.cat

Inici

 
 
peu mans mans facebook